Zandbikers MTB

De club

Verenigd door een gemeenschappelijke passie trekken de Zandbikers wekelijks op twee wielen de Limburgse bossen. We zijn een leuk allegaartje van jong en oud, man en vrouw waar kameraadschap voorop staat. We gaan dan ook steeds op pad met de leuze: ‘samen uit, samen thuis’.

En samen thuis, da’s samen bij S!n waar we onze rit nog bespreken tussen pot en pint(en). Je hoort het, naast het sportieve maken we zeker ruimte voor het extrasportieve.

Wil je ook graag aansluiten bij onze club? Neem zeker contact op met onze voorzitter zodat je mee onze mtb-passie kan komen ervaren!

Ardennen weekend

Een keer per jaar verlaten we de Limburgse bossen en trekken we naar het Hoge Zuiden. Ook hier vinden we een mooi evenwicht tussen het sportieve en het kameraadschap. Overdag trekken we de Ardeense hooglanden in om ’s avonds uitgebreid na te kaarten. Niet bij S!n, da’s helaas te ver, maar wel in het vakantiehuis dat we samen boeken.

Elk jaar weer amusement verzekerd!

Mei weekend

Ook in mei trekken we er drie dagen op uit tijdens het hemelvaartweekend. We mtb’en dan drie dagen waarbij we de middelste dag een heuse marathonrit doen. We trainen immers niet voor niets zo hard het hele jaar door 😉

Aangesloten bij

Zandbikers
Ekselsebaan 18
3920 Lommel

info@epauwels.be
+32 (0) 474 274 759

Voorzitter: 
Ronny Oeyen

Schatbewaarder: 
Marc Van Genechten & Ronny Oeyen

Secretaris: 
Marc Van Genechten

Leden: 
Erwin Pauwels, Jonas Oeyen & Peter Faes